Pachetele Verii oferite de Centrul de Excelență în Ozonoterapie

by ozonus | Jun 17, 2024 | Studii de caz

Vara este momentul perfect pentru a avea grijă de corpul și mintea ta, iar Centrul de Excelență în Ozonoterapie este aici pentru a te ajuta să atingi acest obiectiv. În această vară, am pregătit pachete speciale de tratamente menite să-ți ofere un boost de energie, să îți crească imunitatea, să îmbunătățească aspectul pielii și să-ți întărească părul. În acest articol, vom detalia fiecare pachet în parte, beneficiile acestora și de ce ar trebui să le alegi.


Pachet Booster

Pachetul Booster include 6 ședințe de Autohemoterapie Majoră cu Ozon și 6 ședințe de administrare de Vitamina C (7.5g/50 ml). Acest pachet este conceput pentru a-ți oferi un impuls rapid de energie și pentru a-ți întări sistemul imunitar.

Beneficii

 • Autohemoterapie Majoră cu Ozon: Această procedură implică prelevarea unei cantități mici de sânge, care este ulterior amestecat cu ozon și reintrodus în organism. Beneficiile includ stimularea sistemului imunitar, detoxifierea organismului și îmbunătățirea circulației sanguine.
 • Vitamina C: Este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante puternice, ajutând la combaterea stresului oxidativ și la întărirea sistemului imunitar. De asemenea, susține producția de colagen, esențial pentru sănătatea pielii, articulațiilor și oaselor.

De ce să optezi pentru acest pachet?

 • Acest pachet este ideal pentru cei care doresc să-și întărească imunitatea, să-și îmbunătățească nivelul de energie și să-și detoxifice organismul. Dacă te simți obosit sau ai nevoie de un impuls rapid de vitalitate, Pachetul Booster este alegerea perfectă.

Acid hyaluronic Juvederm pentru riduri fine și de expresie

Pachetul include tratamente cu Acid Hyaluronic Juvederm, concepute pentru netezirea ridurilor fine și de expresie, îmbunătățirea fermității și elasticității pielii, oferind în același timp o hidratare intensă.

Beneficii

 • Netezirea ridurilor: Acidul hyaluronic Juvederm este eficient în umplerea ridurilor fine și de expresie, oferind un aspect mai tânăr și mai proaspăt.
 • Îmbunătățirea fermității și elasticității pielii: Tratamentul stimulează producția de colagen, îmbunătățind fermitatea și elasticitatea pielii.
 • Hidratare intensă: Acidul hyaluronic atrage și reține apa, oferind pielii hidratare profundă și un aspect radiant.

De ce să optezi pentru acest pachet?

 • Dacă dorești să-ți îmbunătățești aspectul pielii, să reduci vizibilitatea ridurilor fine și să obții un ten mai ferm și mai elastic, acest pachet este perfect pentru tine. Ideal pentru persoanele care doresc un aspect tineresc și radiant fără intervenții chirurgicale.

Pachet pentru Păr Sănătos cu PRP

Pachetul pentru Păr Sănătos cu PRP (Plasma Rich in Platelets) include 3 ședințe care stimulează creșterea naturală a părului, îmbunătățesc densitatea și grosimea firului de păr și reduc căderea acestuia.

Beneficii

 • Stimularea creșterii naturale a părului: PRP utilizează propriile celule sanguine pentru a stimula foliculii de păr, promovând creșterea părului.
 • Îmbunătățirea densității și grosimii firului de păr: Tratamentul ajută la întărirea firului de păr, făcându-l mai dens și mai gros.
 • Reducerea căderii părului: PRP întărește rădăcinile părului, reducând semnificativ căderea acestuia și prevenind subțierea.

De ce să optezi pentru acest pachet?

 • Acest pachet este ideal pentru persoanele care se confruntă cu probleme de cădere a părului sau care doresc să-și îmbunătățească sănătatea și aspectul părului. Tratamentul cu PRP este o soluție naturală și eficientă pentru a obține un păr mai sănătos și mai voluminos.

Pachetele verii oferite de Centrul de Excelență în Ozonoterapie sunt concepute pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate și aspectul general. Fie că ai nevoie de un boost de energie, dorești să-ți îmbunătățești aspectul pielii sau să-ți întărești părul, aceste pachete sunt soluția perfectă. Nu rata oportunitatea de a beneficia de aceste tratamente de top și de a te simți și arăta mai bine ca niciodată.