Ozonoterapie - Terapie cu Ozon La Dr. Ali Al-Assadi Bucuresti Sector 4 Blog Ce Este Ozonoterapia Terapie cu Ozon, Hidrocolonoterapie, Injectare cu Acid Hialuronic si Botox, Lifting Facial cu Fire PDO si PRP, Cu Dr. ALI Bucuresti

Terapie cu Ozon, Hidrocolonoterapie, Injectare cu Acid Hialuronic si Botox, Lifting Facial cu Fire PDO si PRP, Cu Dr. ALI Bucuresti

Buna ziua tuturor!

Sunt DR. ALI AL ASSADI, sunt medic specilist dermatolog, cu competente in acupunctura si curs postuniversitar in Ozonoterapie.

In prezent sunt si lector la cursurile postuniversitare in cadrul Asociatiei de Ozonoterapie.

Practic Ozonul de aproximativ 10 ani iar In prezent activez in CENTRUL DE EXCELENTA IN OZONOTERAPIE, in Bucuresti, zona Timpuri Noi.

Ce este Terapia cu Ozon?

Ozonul este un tratament natural, practic un gaz.
El este compus din 3 molecule de oxigen ,2 molecule oxigen si al III-lea este un radical liber.
De asemenea este un puternic antiinflamator, miorelaxant, antioxidant, antimicotic, antibacterian, iar Metodele de introducerea ozonului in corpul uman sunt diverse ca infiltratii (subcutanate, intraarticulare, intramusculare), autohemoterapie minora, autohemoterapie majora, insuflatii rectale si vaginale, sac ozonizat si sauna cu ozon.

Beneficiile Ozonoterapiei !

Cel mai mare beneficiu al ozonoterapiei este imbunatatirea substantiala a calitatii vietii si cresterea sperantei de viata, deoarece practic prin aceasta terapie cu ozon putem vorbi si de o detoxifiere majora a tuturor toxinelor din corp, toxine care provin atat din medicatie cat si din stresul cotidian, mancare, oboseala, fumat sau alti factori zilnici, astfel putem evita si preveni anumite probleme medicale.

Putem spune despre ozon ca este un tratament revolutionar,deorece el se adreseaza atat oamenilor bolnavi si cat si omului sanatos, de ce, este simplu de raspuns, deorece orice celula fie bolnava fie sanatoasa, are nevoie de oxigen, iar acesta nu poate da reactii adverse.

Putem insa vorbi doar de 2 contraindicatii si anume hipertiroidia si deficitul de glucoza-6-fosfat dehidrogenaza.

Serviciile pe care eu le pot oferi in cadrul centrului sunt: tratamentele cu ozon, hidrocolonoterapie, injectare cu acid hialuronic si bottox, efectuare lifting cu fire PDO si PRP (plasma) (Terapie Vampir).

pentru mai multe informatii despre serviciile oferite puteti accesa situl nostru.

CAM ATAT PENTRU AZI!
VA URMA UN NOU EPISOD IN CARE VOI VORBI MAI PE LARG DESPRE FICARE POCEDURA IN PARTE ,
despre patologii unde se recomanda terapia cu ozon dar si despre semnele si simptome a unor boli.
MULTUMESC PENTRU ATENTIE.
PE CURAND si va doresc multa sanatate

Share:

You may also like