Terapie cu Ozon – Tratament

TRATAMENTE

1. AUTOHEMOTERAPIE MAJORA

Autohemoterapia majoră este o metodă de tratament care foloseşte un amestec de oxigen-ozon, bine dozat, pentru tratarea sângelui. După expunerea la ozon, săngele este reintrodus în circulaţia pacientului pe calea unei perfuzii. Procedeul este simplu, nedureros, durează numai 30-40 min, dar poate aduce beneficii enorme, nu numai în anumite afecţiuni, dar şi pentru persoanele sănătoase.

Sub acţiunea amestecului de oxigen-ozon, sângele îşi măreşte capacitatea de a reacţiona şi neutralizează radicalii liberi de oxigen din organism. Aceşti radicali liberi de oxigen provin din procese fiziologice în anumite cantităţi, dar se pot produce în cantităţi mari în anumite afecţiuni (diabet zaharat, infecţii şi inflamaţii, boli vasculare, cancere, hepatite cronice, boli neurodegenerative) şi atunci devin periculoşi deoarece pot ataca celulele corpului (în special ADN-ul din nucleul celulei) şi pot provoca distrugerea lor.

Se consideră că ei determină îmbătrânirea celulelor şi implicit a organismului nostru. Neutralizând aceşti radicali liberi, protejăm organismul de degradare şi putem trăi mai mult şi mai sănătos.

Organismul nostru dispune de un sistem propriu de luptă cu substanţele oxidante, agresive, cu care vine în contact, sistem determinat genetic, dar acest sistem este uneori depăşit şi nu mai poate acţiona, dacă radicalii liberi de oxigen produşi sunt foarte numeroşi.

Realizarea unei autohemoterapii majore nu comporta riscuri, deoarece amestecul gazos de oxigen-ozon vine în contact cu sângele într-un kit special care duce la o absorbţie practic instantanee a acestuia în sânge, urmata de preluarea ozonului de substanţele antioxidante din sânge. Cantitatea de sânge care se extrage este de 100-200 ml, procedura fiind similară unei scurte perfuzii.

Contraindicaţii sunt foarte puţine:

  • Hipertiroidia;
  • Deficitul de glucozo-6-fosfat dehidrogenază eritrocitara (boala genetică mai rară).

2. AUTOHEMOTERAPIE MINORA

Autohemoterapie minoră constă în prevelarea a 10-15 ml de sânge venos, care este amestecat cu o cantitate egală de ozon, iar amestecul obtinut este injectat intramuscular.

Prin autohemoterapia minoră, se îmbunătăteste oxigenarea tesuturilor tegumentare prin cresterea eliberării oxigenului din eritrocite. Astfel, bacteria anaerobă prezentă în porii fetei va fi eliminată (neplăcându-i oxigenul).

Concentratia de ozon folosită actionează la nivel intracelular si inhibă eliberarea de factori proinflamatori, precum TNF alfa si IL1. Ozonul reglează hormonal factorii de crestere: îi creste acolo unde este deficit si îi scade unde sunt în exces. Combinate, aceste actiuni ajută organismul uman să lupte cu acneea, astmul bronsic, alergii s.a.

3. INSUFLATII RECTALE

Presupune introducerea unei sonde foarte subtiri aproximativ 6-7 centimetri prin orificiul anal si insuflarea unei cantitati de 300 de mililitri de ozon cu o seringa speciala.

Sonda folosita este de cateva ori mai subtire ca un supozitor, iar metoda nu presupune alte intepaturi sau recoltarea sangelui, ca in cazul autohemoterapiei majore. La nivelul colonului exista vase de sange foarte dezvoltate si cu o capacitate foarte mare de absorbtie , astfel incat ozonul ajunge imediat in circulatia sistemica.

4. INSUFLATII VAGINALE

Este un tratament pentru micoza vaginala si chist ovarian rejuvenare vaginala, calea de intreducere prin sonda vaginala.

5. SAC OZONIZAT

Aceasta procedura este specifica pacientilor ce au ca afectiune picior diabetic sau ulcer varicos. aceasta procedura presupune intrudicerea picioarului afectat intr.

Un sac care se va inchide si va fi umplut cu ozon,astfel piciorul sa ramana in atmosfera puternic ozonizata timp de 20 minute.

6. INFILTRATII CU OZON

infiltratiile cu ozon pot fi facute intramuscular,subcutanat sau intra-articular in functie de patologie.

7. SAUNA CU OZON

Sauna cu ozon functioneaza practic ca o camera cu aburi de ozon, construita de cei de la HOCATT ca o capsula in care capul pacientului ramane afara (ozonul nu se inhaleaza). Dispozitivul este de ultima generatie si are efecte multiple efecte terapeutice, utilizandu-se cu succes nu numai in cazul afectiunilor medicale, ci şi pentru infrumusetare, relaxare si  SPA.

Terapie cu Ozon la Dr. Ali in Centrul de Excelenta in Ozonoterapie

Google Maps: Bucuresti, Strada Piscului Nr 1, Sector 4, Romania
Phone: 0040 729 638 728

Website: https://ozonoterapie-bucuresti.ro
Adresa Email: alassadio3@yahoo.com
Facebook: https://www.facebook.com/OzonoTerapia.AliAlAssadi.OxygenOzoneTherapy.O3
Twitter: https://twitter.com/OzoneTreatment