Insuflații rectale – Cu Ozon :

Presupune introducerea unei sonde foarte subtiri aproximativ 6-7 centimetri prin orificiul anal si insuflarea unei cantitati de 300 de mililitri de ozon cu o seringa speciala.

Sonda folosita este de cateva ori mai subtire ca un supozitor, iar metoda nu presupune alte intepaturi sau recoltarea sangelui, ca in cazul autohemoterapiei majore. La nivelul colonului exista vase de sange foarte dezvoltate si cu o capacitate foarte mare de absorbtie , astfel incat ozonul ajunge imediat in circulatia sistemica.

 

Presupune insuflarea unei cantități dozate de ozon cu o seringă specială.

FAQs

Dr. Ali Al-Assadi din cadrul Centrului de Excelenta in Ozonoterapie Sector 4, a absolvit cursuri postuniversitare de profil, acreditate de Colegiul Medicilor din Romania si de Ministerul Educatiei.

El efectueaza toate procedurile medicale bazate pe Ozon (Autohemoterapie, Infiltratii, Insuflatii, Saci, Etc..). Este membru si lector in Societatea Stintifica Romana de Oxigen-Ozonoterapie si participa la congresele europene si mondiale de profil, pentru a cunoaste si practica toate noutatile din domeniu si cele mai recente protocoale (proceduri) terapeutice.