Autohemotransfuzie MICA, Autohemoterapie Minora terapie cu ozon

Autohemoterapie minoră constă în prevelarea a 10-15 ml de sânge venos, care este amestecat cu o cantitate egală de ozon, iar amestecul obtinut este injectat intramuscular.

Prin autohemoterapia minoră, se îmbunătăteste oxigenarea tesuturilor tegumentare prin cresterea eliberării oxigenului din eritrocite. Astfel, bacteria anaerobă prezentă în porii fetei va fi eliminată (neplăcându-i oxigenul).

Concentratia de ozon folosită actionează la nivel intracelular si inhibă eliberarea de factori proinflamatori, precum TNF alfa si IL1.

Ozonul reglează hormonal factorii de crestere: îi creste acolo unde este deficit si îi scade unde sunt în exces. Combinate, aceste actiuni ajută organismul uman să lupte cu acneea, astmul bronsic, alergii s.a

FAQs

Dr. Ali Al-Assadi din cadrul Centrului de Excelenta in Ozonoterapie a absolvit cursuri postuniversitare de profil, acreditate de Colegiul Medicilor din Romania si de Ministerul Educatiei. El efectueaza toate procedurile medicale bazate pe Ozon (Autohemoterapie, Infiltratii, Insuflatii, Saci, Etc..). Este membru si lector in Societatea Stintifica Romana de Oxigen-Ozonoterapie si participa la congresele europene si mondiale de profil, pentru a cunoaste si practica toate noutatile din domeniu si cele mai recente protocoale (proceduri) terapeutice.