Procedura Lifting Facial cu Fire PDO

Procedura de Lifting Facial cu Fire PDO

 

 

Este o metoda injectabila intradermica cu fire bioabsorbabile din PDS (polydioxanona), in scop de corectare si profilaxie a schimbarilor pielii fetei si corpului  legate de varsta.  La introducerea firelor biodegradabile se observa o imbunatatire a turgorului cutanat, efect de lifting si stimularea formarii de elastina si colagen nou.

Firele prezinta  un monofilament sintetic pe baza de PDO (polydioxanona). Ele creaza in tesuturi efectul “de spirala” in mod special la introducerea mai multor fire in aceasi zona, formand o carcasa naturala moale-elastica din elastina si colagen nou, ce sustine tesuturile prevenind laxitatea si ptozarea lor. Viteza de biodegradare a firelor asigura formarea unei  neocolagenoze fara afectarea microcirculatiei in zona respectiva (fara formarea unei fibroze dense ca in cazul firelor cu diametrul mare si nebiodegradabile).

Firele nu provoaca discomfort, nu sunt vizibile din exterior, iar pentru o piele subtire ele se introduc  mai profund. La 180-240 zile de la procedura firele se biodegradeaza complet, descompunandu-se in apa si bioxid de carbon (compatibilitate tisulara 100%). In zona respectiva va ramane o usoara fibrozare, adica va avea loc stimularea de tesut conjunctiv propriu cu rol de carcasa (sustinere) timp de 18-24 luni.

Gama larga de ace si fire  ofera medicului alegerea corecta pentru efectuarea procedurii in functie de tesutul pacientului.

Share:

You may also like