Lifting Facial cu Fire PDO, Procedura si Avantaje

Lifting Facial cu Fire PDO

 

fire-pdo-lifting-facial-bucuresit

 

 

 

In ultimul timp devine din ce in ce mai raspandita metoda de lifting cu ajutorul firelor biodegradabile, care se resorb complet in timp de 180 zile de la procedura.

Efectul devine vizibil imediat cu o evolutie maxima in 3-4 saptamani, timp in care se stimuleaza formarea de  colagen nou  in jurul firelor. Rezultatul se mentine timp de 1,5 – 2 ani, iar dupa procedura pacientul poate sa-si reia activitatea sociala imediat.

fire-pdo-lifting-facial-romania-bucuresit

Metoda de implantare este atraumatica – pe piele nu se fac incizii, iar locul de injectare se vindeca repede. Nu este necesara anestezia infiltrativa, excluzandu-se riscul reactiilor alergice si a hematoamelor.

Metodele de corectare cutanata si profilaxia proceselor de imbatranire cu ajutorul firelor bioabsorbabile  sunt permise pe teritoriul UE

 

Procedura

 procedure-lifting-facial

Este o metoda injectabila intradermica cu fire bioabsorbabile din PDS (polydioxanona), in scop de corectare si profilaxie a schimbarilor pielii fetei si corpului  legate de varsta.  La introducerea firelor biodegradabile se observa o imbunatatire a turgorului cutanat, efect de lifting si stimularea formarii de elastina si colagen nou.

 

Firele prezinta  un monofilament sintetic pe baza de PDO (polydioxanona). Ele creaza in tesuturi efectul “de spirala” in mod special la introducerea mai multor fire in aceasi zona, formand o carcasa naturala moale-elastica din elastina si colagen nou, ce sustine tesuturile prevenind laxitatea si ptozarea lor. Viteza de biodegradare a firelor asigura formarea unei  neocolagenoze fara afectarea microcirculatiei in zona respectiva (fara formarea unei fibroze dense ca in cazul firelor cu diametrul mare si nebiodegradabile).

Firele nu provoaca discomfort, nu sunt vizibile din exterior, iar pentru o piele subtire ele se introduc  mai profund. La 180-240 zile de la procedura firele se biodegradeaza complet, descompunandu-se in apa si bioxid de carbon (compatibilitate tisulara 100%). In zona respectiva va ramane o usoara fibrozare, adica va avea loc stimularea de tesut conjunctiv propriu cu rol de carcasa (sustinere) timp de 18-24 luni.

Gama larga de ace si fire  ofera medicului alegerea corecta pentru efectuarea procedurii in functie de tesutul pacientului.

 

Avantajele liftingului cu fire bioabsorbabile PDO

  1. Efect imediat si cumulativ
  2. Biocompatibilitate tisulara 100%
  3. Compatibilitate cu alte proceduri
  4. Persistenta rezultatului pana la 1,5- 2 ani
  5. Reversibilitatea procedurii (pacientii pot repeta procedura)
  6. Lipsa riscului de infiltratie, reactie alergica

Lifting-Facial-inainte-dupa

 

Lifting Facial Fire PDO Procedura Avantaje dupa inainte Procedura si Avantaje Inainte si Dupa

 

 

Recomandari:

  • Modelarea conturului facial.
  • Corectarea ridurilor din zone delicate cum ar fi: periorbitala, periorala, gat, decolteu, frunte, glabela.
  • Corectarea laxitatii cutanate a bratului, abdomenului, coapsei, sanilor, genunchiului.
  • Liftingul fesier.

 

Pentru a va raspunde la orice intrebare sunati cu incredere la Nr. 0729638728

Contact: Dr. Al Assadi Ali
Str. Piscului , Nr 1 , Bucuresti, Romania
Phone: 0040 729 638 728
Adresa Email: alassadio3@yahoo.com
Website: Ozonoterapie Bucuresti

WordPress: Ozonoterapie.Wordpress.com

Share:

You may also like