HidroColonoterapia

Colon Hidroterapia:

Reprezinta o metoda naturala de curatare profunda a intestinului gros si de detoxifiere a intregului organism.

Procedura presupune irigarea colonului cu apa purificata si dezinfectata avand ca rezultat indepartarea pe cale naturala a tuturor toxinelor depuse pe peretii acestuia,fara a apela la medicamente.

Un colon murdar, care nu functioneaza corect poate afecta negativ intregul proces digestiv.De fapt,un colon infundat determina aparitia de probleme medicale grave. Constipatia cronica, diareea, imbolnavirea tuturor organelor din corp, oboseala persistenta, tulburari de vedere, tulburari digestive, dureri de cap severe sunt toate cauze ale unui colon incarcat,care nu functioneaza corect. De asemenea,sanatatea precara a colonului reprezinta un factor important in aparitia cancerului de col si a obezitatii.

Procesul complet de curatare a intestinului gros presupune urmarirea mai multor etape:

Curatarea Colonului:

primul pas in procesul de terapie a colonului il reprezinta curatarea efectiva a colonului prin colon hidroterapie. In timpul curatarii, toxinele depozitate in colon sunt indepartate.

Odata cu indepartarea rezidurilor, colonul isi recapata capacitatea optima de absorbtie a apei si astfel, se curata intreg aparatul digestiv.

Refacerea fidelitatii musculare.

Al doilea obiectiv al tratamentului colonului in mod profesional este realizarea exercitiilor pentru muschii corectali.

Acumularea de toxine slabeste capacitatea de functionare corecta a colonului, in special atunci cand aceasta acumulare are loc treptat pe parcursul unei perioade lungi de timp, reziduurile reusind sa incarce peretii colonului si sa il ingreuneze.

In timpul sedintelor de colon hidroterapie, intestinul gros se umple usor cu apa calda, urmand ca aceasta sa fie evacuata odata cu depunerile din intestin.

Acest procedeu, asemanator cu umplerea lenta a unui balon cu apa permite realizarea unor contractii naturale prin extinderea muschilor, astfel incat acestia sa se poata relaxa si contracta din nou.

Remodelarea Colonului

Cel de-al treilea pas in terapia prin irigare are ca scop remodelarea colonului. Colectarea de reziduri in colon este renumita pentru deformarea colonului. Valurile de apa, asociate cu miscarile blande de masaj si cu exercitiile de refacere musculara, permit colonului sa recapete dimensiunile initiale.

Colon hidroterapia atenueaza simptomele de raceala si gripa, constipatia, diareea, alergiile si problemele sinusurilor, durerile de spate, durerile musculare, obezitatea.

SEMNE ALE UNUI COLON INCARCAT CU TOXINE

Colonul are incorporat un sistem de alarma care detecteaza eficient prezenta materialelor toxice. Primele semne ale detectarii reziduurilor toxice sunt durerile de cap, de spate, durerile musculare, articulare, aparitia de pete pe piele, respiratie si transpiratie urat mirositoare, exces de gaze, balonare, diaree, constipatie si stare generala de oboseala.

Share:

You may also like